Velkommen til min lille blogg.

Håper noen vil besøke meg her.

søndag 18. desember 2011

Elghund votter

Har strikket elghund votter som er julegave. Har tegnet av mønsteret av en vott min mor strikket til meg for noen år siden.

Vottene har jeg strikket i Smart fra Sandnesgarn. Har brukt koksgrå bunnfarge og lys grå tweed i mønster farge. Dette gjorde at det ble litt effekter på mønsteret.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Nita!

Jeg kom over dette fantastiske mesterverket av noen votter når jeg søkte litt rundt på nett. jeg hadde en elghund selv som dessverre ble syk og gikk bort i fjor, og jeg savner min gode venn veldig. Når jeg så disse vottene fikk jeg veldig lyst til å prøve meg på å lage et par selv, så jeg lurer derfor på om det hadde vært mulig å få mønsteret på slike. Jeg ser at innlegget er noen måneder gammelt, men jeg hadde blitt veldig takknemlig om du tok kontakt med meg på anmidt@gmail.com.

Mvh Anita

Unknown sa...

Hei :) kjempefine votter! kunne veldig gjerne tenkt meg oppskriften på disse, supert om du kunne kontaktet meg på mail siljebasu@gmail.com.

Med vennlig hilsen
Silje

Anonym sa...

Hei!! Kunne godt tenkt meg dette mønstret jeg også. Elsker elghunder!! Betaler gjerne for det. Sendt det på e-post: momyrber@hotmail.com

Mvh Mona

Unknown sa...

Hei. Er det mulig å få tilsendt vottemønsteret? Hilsen gunhild_haugum@hotmail.com De var kjempefine!