Velkommen til min lille blogg.

Håper noen vil besøke meg her.

mandag 19. desember 2011

Nok en adventskonkurranse på Sols sin blogg

Sol har en flott adventskalender på sin blogg. Og denne dagen er det nok en spennende konkurranse. Denne finner du her

søndag 18. desember 2011

Massey jakke.

Har også strikket en jakken til nabo gutten som han skal få i julegave sammen med ett par leker. Jakken er strikket i Dale Falk, mønster har jeg mekka selv, det vil si jeg har tatt utgangspunkt i ett par jakke mønster for å finne ut maske antall på bolen og ermer. Fargene er tatt etter traktor merket Massey Ferguson siden far til nabo gutten er en svoren tilhenger av det traktor meket. Logoen på ryggen har kjæresten lagt inn i ruteark for meg slik at det var enkelt å brodere det på. Må si jeg ble veldig fornøyd med slutt resultatet.


Elghund votter

Har strikket elghund votter som er julegave. Har tegnet av mønsteret av en vott min mor strikket til meg for noen år siden.

Vottene har jeg strikket i Smart fra Sandnesgarn. Har brukt koksgrå bunnfarge og lys grå tweed i mønster farge. Dette gjorde at det ble litt effekter på mønsteret.

fredag 9. desember 2011

Adventspakker

Ja nå har vi kommet noen dager inn i advent og mange pakker er åpnet. Her kommer bilder av det jeg fikk de 4 første dagene.
Først de fra min hobbyvenn Arielle. Fikk ett nøste med garn de 3 første dagene, så fikk jeg oppskrifter av henne som jeg kan bruke garnet til :)


Så er det de som jeg fikk av min kjære søster.Første gaven fra min søster var de turkise sommerfuglene i glass, så fikk jeg neglefiler og ansiktsmaske. Dag 3 fikk jeg en truse og dag 4 fikk jeg knagger som bare henges over døren.

Tusen takk begge to for flotte gaver. Skal legge inn flere bilder etterhvert her :)

lørdag 3. desember 2011

Adventstid

Har i år som tidligere år byttet adventspakker med min søster. Vet ikke hvor mange år vi har byttet men det begynner å bli noen. Samtidig fant jeg og ei venninne ut at vi skulle bytte gaver i år.  Var noe på Hobbyboden som het kalendervenn men vi fant ut at vi skulle bytte utenom den. Så i går på strikkekafeen fikk jeg og Arielle byttet pakkene. Og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å åpne pakke nr 1. Her er bilde av pakkene fra min søster og fra Arielle.

Topstykket

For litt siden ble jeg endelig ferdig med topstykket. Det har blitt ett av mine favoritt plagg. Kjempe deilig og mykt å ha på. Strikket etter garn og mønster fra Geilsk.